11 september 2008
MODIFIERAD PYTT-I-PANNA
2 portioner
400 gram potatis
250 gram wokgrönsaker
85 gram Apetina feta 10%
2 st sojakorvar
1 tsk olivolja1 msk soja
Valfria kryddor
Dela potatisen med skalet kvar i tärningar och stek i olivoljan. När potatisarna är nästan genomstekta så lägg i wokgrönsakerna och de skivade sojakorvarna och låt dem bli varma. Häll över sojan och krydda. Jag använder salt, örtsalt och paprikakrydda. Blanda i tärnad fetaost när allt är klart och servera.
Enkel, billig och snabb rätt som innehåller 438 kalorier per portion. Det är gott att ha lite Rhode Island-dressing till, men då blir det extra kalorier. Den här rätten är enkel att modifiera så som man själv vill ha den, mindre potatis, vanlig korv etc etc.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Perfekt som älskar pyttipanna men tycker att det är för onyttgt :)
Skicka en kommentar