11 september 2008

MODIFIERAD PYTT-I-PANNA


2 portioner

400 gram potatis
250 gram wokgrönsaker
85 gram Apetina feta 10%
2 st sojakorvar
1 tsk olivolja1 msk soja
Valfria kryddor

Dela potatisen med skalet kvar i tärningar och stek i olivoljan. När potatisarna är nästan genomstekta så lägg i wokgrönsakerna och de skivade sojakorvarna och låt dem bli varma. Häll över sojan och krydda. Jag använder salt, örtsalt och paprikakrydda. Blanda i tärnad fetaost när allt är klart och servera.

Enkel, billig och snabb rätt som innehåller 438 kalorier per portion. Det är gott att ha lite Rhode Island-dressing till, men då blir det extra kalorier. Den här rätten är enkel att modifiera så som man själv vill ha den, mindre potatis, vanlig korv etc etc.

1 kommentar:

Anonym sa...

Perfekt som älskar pyttipanna men tycker att det är för onyttgt :)